Sæt trumf på din indretningsstil med designerlamper

De smukkeste hjem er som oftest også dem, der har den bedste og mest gennemtænkte belysning. Måske har du ikke lagt mærke til dette, når du har besøgt et lækkert designerhjem. Og så har belysningen tjent sit primære formål: At fremhæve de skønne designermøbler og sørge for, at de præsenterer sig fra deres bedste vinkler.

Hvilken designerlampe skal jeg vælge?

De bedste designerlamper passer gnidningsfrit ind i det øvrige decor, og gør sjældent meget stads af sig. En designerlampe skal på en og samme tid indgå i indretningen som et møbel i sig selv, og kaste et smukt og blødt skær over interiøret. I nogle tilfælde kan man naturligvis tale om deciderede statement lamper, som fungere som skulpturelle installationer i rummet. Og hvis man ønsker, at en eller flere designerlamper skal have sit eget udtryk og måske endda stikke lidt af fra den øvrige indretning, kan dette selvfølgelig også være et bevidst valg.

Hvor passer designerlamper ind?

Designerlamper tilhører ikke automatisk en bestemt kategori. Uanset om du er til den rustikke og landlige stil, om du lægger dig mere op ad et urbant eller industrielt look med blottede murstensvægge og cementgulve, eller om du er til total minimalisme eller klassisk dansk design, vil du kunne finde designerlamper, som gør din stil komplet.

Hvor finder jeg de smukkeste designerlamper?

Hvis du er blevet interesseret i at se, hvad en eller flere designerlamper kan gøre for dit hjem og din indretning, kan du med fordel afsøge markedet på andlight.dk Her finder du designerlamper fra de allerstørste producenter samlet eet sted. Blandt de mærker, du finder i den online shop på andlight.dk, er Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Parachilna, Paulmann, Philips HUE, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, Vasanthi, Verner Panton, VIPP og Diesel with Foscarini. Se hele selektionen på andlight.dk