Sådan pifter du din afslappede stil op

04 maj 2022 Marie Pedersen

advertorial

Er du typen, der godt kan lide at klæde dig afslappet, men stadig gerne vil udstråle stil og stå skarpt i dine outfits? Læs med her, og få 3 gode tips til, hvordan du med små ændringer kan pifte din stil og din garderobe lidt op.

“Smart casual”

Smart casual er blevet kendt som en type dresscode, der er en del mindre formel end jakkesæt, men som er mere stilet end blot den første og den bedste t-shirt i skabet, kombineret med et par tilfældige jeans. Smart casual tager lige præcis skridtet videre, og kan bestå af et par flotte jeans eller chinos, en skjorte og en sweatshirt. Det kunne også være en t-shirt og en blazer. 

caps

Vælg tøj, der passer til din figur

Tænk over at dit outfit ofte giver et helt andet og ofte bedre udtryk, hvis tøjet sidder godt på din krop. Sørg derfor for, at dit tøj hverken er for stort eller for småt. Prøv dig frem, og find det, der sidder bedst på din krop. Tøj ser forskelligt ud, afhængigt af hvilken kropstype det sidder på. Det er værd at tænke over, når du skal ud og købe tøj.

Brug accessories

Du kan med fordel bruge forskellige accessories for at pifte dine outfits op. Det kan du f.eks. gøre ved at bruge flotte bælter, bære ure, læderarmbånd eller en nøglesnor i læder. Du kan også tilføje en cap eller en kasket ti dit outfit. Bærer du f.eks. et smart casual outfit, vil en kasket kunne tilføje noget kækt og smart til det samlede udtryk.

Du kan finde et stort udvalg af caps på https://high5shop.dk/collections/caps. Flere accessories der kan bruges til at tilføje lidt ekstra til din garderobe, er armbånd og solbriller. Det gode ved accessories er, at du kan tilføje noget, der passer til din personlige stil. 

Flere Nyheder