Excel kurser til opgradering af medarbejderne

20 maj 2019 Astrid Pedersen
Excel kurser til opgradering af medarbejderne

Hvis du sætter pris på, at medarbejderne i din virksomhed kan arbejde sammen på tværs af afdelinger og divisioner uden at skulle investere i store forkromede systemer, kan du eksempelvis anvende Microsoft Excel. Microsoft Excel er standard i Microsoft Office pakken, og således tilgængelig for samtlige medarbejdere. Og du kan få store fordele ud af at opgradere dine medarbejderes – og dine egne – færdigheder i Microsoft Excel med et professionelt kursus.

Hvilket Microsoft Excel kursus skal jeg vælge?

Uanset om du selv står for at skulle dygtiggøre dig inden for Microsoft Excel, eller om du skal vælge et kursus i Microsoft Excel til dine medarbejdere i virksomheden, kan du finde et bredt og varieret udvalg af Microsoft Excel kurser hos 4D. 4D er en af de stærkeste udbydere af it kurser rettet mod erhvervslivet i Danmark, og tilbyder således Microsoft Excel kurser på alle niveauer.

Blandt de mere grundlæggende og generelle Microsoft Excel kurser hos 4D finder du Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret, som fortrinsvis beskæftiger sig med de indbyggede funktioner i Microsoft Excel. På kurserne Excel brush-up grundlæggende og Excel brush-up udvidet kan tidligere kursister opdatere deres kundskaber, inden de rykker videre til et nyt niveau.

Dette kan for eksempel være et af de mere specialiserede kurser så som Excel VBA Programmering hvor kursisterne lærer at integrere Excel med Microsofts programmeringssprog Visual Basics. På kurset Excel og databaser gennemgås datahåndtering med sql i Excel, og på de mere forretningsorienterede kurser så som Business Intelligence (BI) med Excel, samt Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot kan man blive klogere på hvorledes Excel kan bruges til forecasts eller data mining.

Som det fremgår, er der tale om et særdeles velassorteret udvalg af Microsoft Excel kurser – og har din virksomhed særlige behov, og ønsker du derfor et kursus særligt tilrettelagt til jeres work flow, kan dette også sagtens arrangeres.

Du kan kontakte en af de dygtige medarbejdere via 4d.dk og høre mere om Microsoft Excel kurser.

Flere Nyheder